Om oss

Velkommen til Nesset Transport AS

Om Nesset Transport AS

Velkommen til Nesset Transport AS, hvor vår lidenskap for effektiv logistikk og kundetilfredshet har drevet oss siden vi ble grunnlagt i 1981. I hjertet av Ørje i Østfold har vi vokst fra en ydmyk begynnelse til å bli en viktig aktør i godstransport, stolt over å feire over fire tiår med eksepsjonell tjeneste.

Vår historie

Nesset Transport ble grunnlagt i 1981 av transportentusiaster, og ble et aksjeselskap i 1986. Vi har vokst ved å tilpasse oss kunders behov og feiret vårt 40-årsjubileum i 2021, takket være lojale kunder og dedikerte ansatte.

Vår Forpliktelse til Samfunnet

Som en del av Ørje-samfunnet fokuserer vi på miljøvennlige løsninger og støtter lokale initiativer. Vårt team av erfarne, norsktalende sjåfører viser vårt samfunnsengasjement.

Vår filosofi

Vår forretningsfilosofi er enkel: kundetilfredshet, punktlighet og kvalitet står i sentrum av alt vi gjør. Vi forstår at god logistikk ikke bare handler om å transportere varer fra punkt A til B, men også om å bygge tillitsfulle relasjoner med våre kunder og partnere.

Følg oss på Facebook for å bli en del av Nesset Transport AS sitt levende online fellesskap!

Vær blant de første til å høre om våre nyeste tjenester, spesialtilbud, og selskapsnyheter.

Vår team

Ledet av vår daglige leder Lars Mårud, består vårt team av talentfulle individer som alle deler en felles lidenskap for transport og kundeservice. Våre ansatte er hjertet i vår virksomhet, og deres hardt arbeid og dedikasjon er grunnlaget for vår suksess.

Framtidsvisjon

Vi ser fremover med spenning og optimisme. Vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring og innovasjon vil lede oss mot

nye høyder i transportbransjen. Ved å holde oss oppdaterte med de nyeste teknologiene og bransjetrendene, sikter vi mot å forbedre vår effektivitet og utvide vårt tjenestetilbud.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om våre tjenester. Vi ser frem til å samarbeide med deg!